Neee! Echt niet! Zen doe je maar op je kussen.

2010-03-12

Jackass zen: een taser tegen gedachten

Een stroomschok voor je afdwalende gedachten. Hoe cool is dat? :) Ik heb al es iets geschreven over een spelletje met als uitgangspunt: niks doen. Zodra je (je lijf/je duim) beweegt valt een leviterende guru uit de lucht. Dat kan beter dachten een paar gasten van Harcos Laboratories vast: ze hackten een apparaat in elkaar dat je een stroomschok toedient zodra je teveel hersenactiviteit produceert.

Mindflex is een spelletje waar je met hersenactiviteit balletjes door een parcours kunt laten bewegen (in de VS voor 80 dollar te koop). Combineer dat met een armband die je een elektrische schok kan geven en je leert het wel af om na te denken terwijl je ook in diepe samadhi toestand kunt zitten. Helemaal aan het eind van dit filmpje blijkt Angel best goed te zijn: heerlijk ontspannen. Vraagt iemand "trouwens, heb je die tapes al bekeken?". Hihi...



Scientology liep weg met de leugendetector. Wie gaat hiermee aan de slag? En dan wel die stroomschok erin houden, he. Een 'mindful' tibetaans belletje als je afdwaalt is voor watjes.

via dosenation op Harcos Laboratories

Geen opmerkingen:

Een reactie posten